Rockmusikalen om Noice ställs in

För några veckor sedan meddelade vi vår avsikt att flytta fram höstens Noice-föreställningar till nya datum på grund av fortsatt osäkerhet med anledning av covid-19-pandemin. Nu har vi valt att ställa in samtliga föreställningar av rockmusikalen. Vi siktar på att jobba vidare med projektet, men i nuläget är inga nya datum aktuella och samtliga biljetter kommer att återbetalas.

Det är med tungt hjärta som vi beslutat att ställa in samtliga föreställningar av “Noice – Du lever bara en gång”. I och med det rådande läget och den osäkerhet det medför har vi haft stora svårigheter med att sätta nya datum för en såpass stor produktion och väljer därför att ställa in musikalen i väntan på att förutsättningarna ska ändras.

Detta betyder absolut inte döden för musikalen! Vi kommer jobba vidare bakom kulisserna med stor förhoppning om att kunna presentera nya datum längre fram i tiden.

Stort tack till alla som köpt biljetter och som stöttat oss med uppmuntrande kommentarer och förståelse för situationen! Ta hand om varandra, så ses vi ute i natten!

Information om återbetalning:
Kortbetalade, bankbetalade, swishbetalade eller biljetter betalade med AcceptEmail (inkl outhämtade) återbetalas till kortet/kontot de betalades ifrån inom 14 dagar.
Biljetter köpta hos biljettombud återköps hos valfritt biljettombud.
För bokningar betalade med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mejl ifrån Klarna gällande återbetalningen inom 14 dagar.
Har du biljetter betalade helt eller delvis med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom 14 dagar.
Service- och distributionsavgifter återbetalas ej vid inställt event.