Lukas Nelson & Promise Of The Real till Malmö i sommar

OBS! KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!

Americana-kvintetten Lukas Nelson & Promise Of The Real ger sig ut på de europeiska vägarna i sommar! Den 10 juni besöker de Malmö för en konsert på KB.

Biljetter släpps på fredag den 6 mars klockan 11.00.

I tio års tid har Lukas Nelson & Promise Of The Real rest land och rike runt och gjort sig kända som ett av de mest talangfulla och eftertraktade rock’n’roll-banden på marknaden. Genom varje låt och varje framträdande finslipar de sitt unika sound, ett sound som rör sig bekymmerslöst mellan rock’n’roll, country, soul, funk och r&b. Bandets senaste album “Turn Off The News (Build A Garden)” hyllades av kritikerna och ockuperade förstaplatsen på Americana-albumlistan hela 10 veckor i rad.

Under det senaste året har karriären tagit fart ordentlig för Lukas Nelson & Promise Of The Real genom att de gång på gång hänfört sin publik under såväl festivalspelningar, tv-framträdanden och egna headline-turnéer. Nu riktar de blickarna mot Sverige och förbereder sig för att ta Malmö med storm den 10 juni!

Bandet består av sångaren och gitarristen Lukas Nelson, bassisten Corey McCormick, trummisen Anthony LoGerfo, slagverkaren Tato Melgar och multi-instrumentalisten Logan Metz.