KB presenterar junis konsertkalender

Vi fortsätter att leverera livemusik från KB ut till folket och fyller på sommarens konsertprogram med något för alla smaker! I juni kan du uppleva såväl rock och punk som synthpop och skönsång, direkt från hemmets trygga vrå!

5/6 – Johnossi
Med lössläppt frenesi och episka tongångar kommer Johnossi som en knockout rakt in i ditt vardagsrum. Fredagen den 5 juni klockan 21:00 blir det garanterat rå, explosiv, rock i en livestream direkt från klassiska klubben KB.

6/6 – En skånsk hyllning till Bob Dylan
En av vår tids främsta textförfattare och låtskrivare hyllas av Skånes främsta musiker, live för hela världen att ta del av! Den 6 juni besöker Mikael, Thomas & Naomi Wiehe, Lars ”Ferne” Fernebring, Andi Almquist, Richard Lindgren och Grand Jubilee KB för en livestreamad hyllningskonsert till den Nobel-prisade legendaren Bob Dylan!

12/6 – Perkele
Göteborgs stolthet Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har bandet cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Fredag den 12 juni gör de nedslag på KB för en livestreamad spelning!

13/6 – Satanic Surfers
Bandet må ha glömt att fira sitt 30-årsjubileum, men bättre sent än aldrig! Efter att ha behövt ställa in sommarens spelningar intar Satanic Surfers KB lördag den 13 juni för en livestreamad konsert tillika skatepunk-kalas och alla är välkomna digitalt!

26/6 – Jävlaranamma
Göteborgs stolthet Jävlaranamma blickar söderut och gör sig redo för sin allra första spelning på KB! Fredag den 26 juni intar de scenen för en livestream-konsert fylld med tjo, tjim och glada toner!

27/6 – Lustans Lakejer
En av Sveriges främsta new wave-band, Lustans Lakejer, ger sin första livestreamade konsert någonsin från KB i Malmö den 27 juni! Räkna med hitsen, några obskyra favoriter och kanske även någon helt ny låt!

Glöm inte att det går fortfarande att återuppleva alla våra tidigare streamingkonserter på Kulturbolaget.se/tv!