Johnossi kör livestream direkt från rockklubben KB i Malmö

Med lössläppt frenesi och episka tongångar kommer Johnossi som en knockout rakt in i ditt vardagsrum. Fredagen den 5 juni klockan 21:00 blir det garanterat rå, explosiv, rock i en livestream direkt från klassiska klubben KB i Malmö.

Det blir drygt en timmes konsert som du kan se direkt på YouTube, Twitch samt Johnossis/KB:s/United Stages Facebook-sidor.

Johnossi startade i Stockholm 2004 och efter endast tre spelningar skrev de under sitt första skivkontrakt. 2005 släpptes deras självbetitlade debutalbum och sedan dess har de hunnit släppa ytterligare fyra album. Med deras erkänt explosiva liveshow har Johnossi genom hela sin karriär turnerat intensivt i främst Europa, men även i USA och Japan. Flera av duons album och singlar har sålt platina och de har blivit belönade med prestige-fyllda priser som en Grammis för ”Bästa grupp” (Grammisnominerade sju gånger) och två P3 Guld-statyetter för ”Bästa grupp” och ”Bästa Rock”. Låten ”What’s The Point” låg på Trackslistan i hela 25 veckor.

Den 28 februari kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame”. En skiva fylld med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bondes patenterade sound, en duell mellan gitarren och trummorna. För att karva fram det okonstlade och mest uppriktiga ljudet har John denna gång till mångt och mycket använt en förstärkare som hans mamma köpte till honom från en fritidsgård i Farsta när han var 17 år.

Tidigare har bandet gått ut med att de flyttar hela sin vårturné till hösten. Flera av vårens konserter i Sverige och Norge var på förhand slutsålda.

Donationer mottas med öppna armar via Swish, PayPal och i form av stödbiljetter och stöttar lokala kulturaktörer genom att fördelas mellan bandet, KB och film-teamet. Stödbiljetter finns ute nu på Kulturbolaget.se.

Livestreamen är ett samarbete mellan United Stage Artist, Kulturbolaget, Hippmedia och Tune AB.