Estraden och Ellen Krauss gör Miriam Bryant sällskap på Malmö Arena

En redan fantastisk kväll blev precis ännu mer fantastisk! Nu står det klart att stjärnskotten Estraden och Ellen Krauss kommer göra Miriam Bryant sällskap när hon intar Malmö Arena den 5 mars.

Estraden
Du har garanterat hört medlemmarna i estraden förut i enskilda sammanhang. Bandet består av Carl, Felix, Louise och Sandro som alla växte upp i olika studios runt om i Sverige. År 2018 släpptes första singeln ”Mer för varandra” tillsammans med Norlie & KKV som snabbt blev en hit och uppmärksammades i radio och på spellistor. Med Molly Sandén-samarbetet ”Smartare” och ”Bra för dig” med Victor Leksell har estraden dominerat spellistorna under både sommaren och hösten – och blivit en av svensk pops mest spännande nya akter. Innan de började göra musik ihop som en grupp gjordes samarbeten på skilda håll med andra stjärnor så som Avicii, Kygo, Astrid S, Molly Sandén och Tjuvjakt. Intresset för det egna låtskrivandet tog fart någonstans i pauserna mellan låtskrivandet för andra artister. Nu är de aktuella med ny musik och en nominering för Årets Grupp på P3 Guldgalan.

Ellen Krauss
För bara en dryg vecka sedan utsågs hon till Framtidens artist av Musikguiden i P3 och att framtiden ser ljus ut för denna artist råder det ingen tvekan om. I början av förra året släppte Ellen Krauss sin debutsingel ”The One I Love” och succén blev snabbt ett faktum. I nuläget har Ellens hittills släppta låtar över nio miljoner streams på Spotify och Apple Music och med debut-EP:n ”First Take” i ryggen gör sig Ellen nu redo för ännu ett fullspäckat år, där bland annat spelningar på SXSW (South by Southwest) och ett album väntar.