Danne Stråhed & Dynamo sänder live från Turning Torso!

Efter flertalet succékonserter livesända direkt från Bergsgatan bjuder Kulturbolaget in till ”Kvällsöppet på Turning Torso” – en kväll av hederligt skånskt svängom och gott snack! Konceptet har premiär lördag den 30 maj och sändningen börjar kl. 20:00.

”Kvällsöppet på Turning Torso” är ett program som bjuder upp till sång, dans och gott snack högst upp i Skandinaviens högsta skyskrapa, livesänt ut på webben. I första avsnittet kommer en av Sveriges mest folkkära artister, Danne Stråhed, tillsammans med sitt trogna band Dynamo spela alla sina hits live. I baren kommer Cornelius Löfmark och Kalle Lind sitta och diskutera klassiska dansdrinkar, folkparksanekdoter och naturligtvis musik.

”Det skall bli mysigt att komma rakt hem i soffan till folk som vill umgås med mig och Dynamo en liten stund, och så kommer Panda Da Panda med på ett hörn!” – Danne Stråhed

Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått spikrakt uppåt och idag är han en av våra mest folkkära artister. 

Efter konserten vankas det eftersnack med Danne i baren, och har vi tur bjuds det på ett och annat extranummer! Så putsa dansskorna och börja sjunga upp så ses vi på nätet lördag den 30 maj kl. 20:00.

Livestreamen sänds via både Facebook och YouTube. Donationer mottas med öppna armar via Swish och i form av stödbiljetter och stöttar lokala kulturaktörer.