Billy Bob Thornton & The Boxmasters till KB i sommar

OBS! KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!

Skådespelaren och musikern Billy Bob Thornton kommer med sitt The Boxmasters till KB i Malmö den 12 juli med sin 60-talsdoftande americana!

Biljetter släpps på fredag den 6 mars klockan 10.00.

Veteranmusikerna The Boxmasters (JD Andrew och Billy Bob Thornton) har etablerat sig som ett av de mest produktiva Americana/Roots-rockbanden och uppträder på såväl intima klubbar som större arenor och festivaler. Bandet bildades 2007 och har spelat in en imponerande mängd musik som berör deras kärlek till ett brett spektrum av influenser, men viktigast av allt, rock’n’roll från 60talet. Lyssnar man på Boxmasters hör man uppenbara referenser till Beatles, Byrds och Beach Boys, men andra viktiga influenser är också The Mothers of Invention, Kris Kristofferson och Pink Floyd.

Sedan bildandet av The Boxmasters har flera vänner bidragit, men kärnan i The Boxmasters har alltid varit Andrew och Thornton. Duon strävar ständigt efter att hitta ny inspiration, nya ljud och nya sätt att uttrycka vad som finns i deras hjärtan och sinnen. Boxmasters självtitulerade debutalbum blev kritikerrosat och innehöll bland annat singeln “The Poor House”. Förra året släpptes plattan ”Speck”, och nu får vi äntligen besök av dessa gentlemän i Malmö!