Backyard Babies klara för livestreamad konsert på KB

Backyard Babies släpper lös sin ikoniska rock’n’roll över hela världen! Lördag den 4 juli besöker de KB för en livestreamad konsert som kommer göra sprickor i skärmen!

I 30 år har Backyard Babies levererat förstklassig rock’n’roll, såväl live som på platta! Det faktum att alla de fyra pojkarna som startade bandet i Nässjö fortfarande är kvar i bandet är oerhört sällsynt och talar för en djup vänskap och samspelthet. 2019 släppte de sitt åttonde studioalbum ”Sliver & Gold” och med hits som ”Shovin Rocks”, ”Good Morning Midnight” och ”44 Undead” bevisade Backyard Babies att de är i bättre form än någonsin och nu förbereder de sig för att inta KB’s scen för en direktsänd streamingkonsert!

”Vi ställer oss i ledet och ger ett streamat ‘Covid 19 gig’. Men bara ett. Och inte från någon dammig källarlokal, utan dammar av ett klassiskt Backyard Babies gig på klassisk mark. På klassisk klubb. Vi ‘ses’ på KB den 4 Juli!”

Donationer mottas med öppna armar via Swish, PayPal och i form av stödbiljetter och stöttar lokala kulturaktörer genom att fördelas mellan bandet, KB och film-teamet.