The Aristocrats tillbaka till Sverige

The Aristocrats med fenomenale gitarristen Guthrie Govan i spetsen kommer till Sverige för spelningar i Göteborg och Malmö i höst! Den 27 november ser vi dem på Pustervik, och dagen därpå besöker de KB. Biljetter släpps i detta nu!

Datum:
27/11 – Göteborg, PustervikBiljetter
28/11 – Malmö, KBBiljetter

De senaste åtta åren har The Aristocrats släppt kritikerhyllade album, turnerat världen över och etablerat sig som ett av de mest originella, uppfriskande respektlösa och häpnadsväckande rock-fusion-akterna just nu. Alla som sett dem live kan vittna om ett band som levererar en äkta anda och ingivelse där allt kan hända på scen.

Guthrie Govan tillsammans med bassisten Bryan Beller och trummisen Marco Minnemann uppträdde ihop av en slump, men med så starkt publikmottagande att trion mer eller mindre på stående fot bestämde sig för att bilda ett band. Därefter gick det undan och suget efter den nya supertrion var genast enormt.

Sammantaget har dessa gentlemän gedigen erfarenhet bakom sig, turnéer och musicerande med artister som Steven Wilson, Steve Vai, Joe Satriani och Steve Hackett för att nämna några.

I sommar släpper The Aristocrats sitt fjärde studioalbum och vi ser fram mot att spisa både nytt och gammalt material i november!