Takida och Stiftelsen gör sommarkonsert ihop i Malmö

Vad händer om man sätter två av Sveriges största rockband på samma scen under en och samma kväll? En upplevelse med extra allt! I sommar får Malmö chansen att spendera en sommarkväll tillsammans med Takida och Stiftelsen när de gör en gemensam konsert i Folkets Park den 5 juli!

Biljetter släpps på måndag den 4 februari klockan 10.00 Kulturbolaget.se.

Tillsammans fyllde de Slagthuset våren 2017 och slog publikrekord på anrika Dalhalla senare samma år. Nu går Takida och Stiftelsen ihop för tre sommarkonserter, varav en i Malmö!

Takida steg till nästa nivå i karriären när de släppte senaste albumet ”A Perfect World”. Sedan genombrottet 2007 med superhiten ”Curly Sue” har bandet spelat inför fullsatta arenor. I somras kom singeln ”Master” som spås bli en av bandets största hits. Låten ligger idag på topplistor både i Sverige och utomlands.

Systerbandet Stiftelsen håller minst sagt jämna steg. Bandet jobbar just nu på ny musik och ett smakprov på detta väntas komma till våren. Titeln på deras senaste singel passar perfekt som övergång från ett storslaget 2018: ”Vi Gör Det Igen”.