tAKiDA firar 20 år med turnéstopp i Malmö

tAKiDA slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en turné! De inleder nästa år med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker Slagthuset i Malmö den 21 februari!

Biljetter släpps på måndag den 30 september klockan 10.00!

Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.

Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för tAKiDA. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe som de vill fira ute på vägarna tillsammans med sina fans:

– Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!

Senast i somras såg vi tAKiDA i Folkets Park på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nu åker de på en omfattande jubileumsturné och vi ser fram emot att fira tillsammans med dem i Malmö!