Support och DJs klara till Crew of Me&You

Fredag den 3 maj intar Sounds-medlemmarna Maja och Felix scenen på KB med sitt nya projekt Crew of Me&You för ett hejdundrande nattklubbsgig. Nu står det även klart att Malmöduon The Guilt värmer upp med sin danstokiga punkrock. Efter konserterna fortsätter festen med Tea & Timbe bakom skivspelarna på Stora och StatesVision i Scania!

The Guilt är en explosiv duo från Malmö. Med foten på gasen och laser i basen levereras gapig punkrock till enkla beats. Duon släppte sitt glittrande debutalbum i maj 2017 och satte elektropunken på dagordningen. Synth eller heavy, vem bryr sig!? Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med sin elektronik med skrik. Det är ilsken gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma.

Inspirerade av allt från Kiss, The Kills, PJ Harvey och Disfear har duon hittat en plats för att sparka högt och dansa lågt. Med siktet inställt någonstans mellan Roxette och The Germs har The Guilt landat i en danstokig punkrock. Just nu jobbar de på nytt material, nya maskiner, nya moves, för att flytta rövar och hissa ögonbryn.