Satan Takes A Holiday klara som support till Backyard Babies

En av Sveriges bästa liveakter kommer skaka om huset i vår! Satan Takes A Holiday tar med sig ett pinfärskt album och öppnar för Backyard Babies på deras Nordenturné, inklusive gigen i Göteborg och Malmö!

Datum:
28/3 – Pustervik, Göteborg
Biljetter
29/3 – KB, MalmöBiljetter

Vi har länge velat få ihop en sväng med gänget i Backyard Babies, och vad passar väl bättre än nu – i upptakten inför släppet av vår nya skiva. Pepp! Ses i vår, säger Satan Takes A Holiday.

Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. Satan Takes A Holiday tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din öl. Med deras blandning av klassisk rock’n’roll, 60-talets garage och 70-talets sväng såväl som en tydlig kärlek för den mörkare sidan av modern pop kommer Satan Takes A Holiday att få dig i rörelse. Vare sig du vill eller inte.

Efter spelningar och turnéer med Kiss, The Sonics, Mustasch, Juliette Lewis och Imperial State Electric har Satan Takes A Holiday cementerat sig själva som en av Sveriges bästa liveakter och är stamgäster på festivaler och scener runt om i Europa.

I vår kan vi också vänta oss ett nytt album, det femte i ordningen. Med det passande namnet “A New Sensation” använder bandet en återuppfunnen enkelhet och en större palett av sound och teman. Satan Takes A Holiday har alltid kretsat kring kaxighet och energi, men inom detta ramverk har det alltid funnits plats för dansande fötter, nickande huvuden och höfter i rörelse. På nya albumet gäller detta mer än någonsin.