Markus Krunegård till Malmö på sin sommarturné

2018 beskrivs som ett succéår för Markus Krunegård. Det första albumet på fyra år togs emot med hurrarop och öppna famnar, höstens turné blev näst intill utsåld och året avslutades med en Grammis-nominering. Nu är Prinsen Av Peking tillbaka och redo för ett nytt KB-besök den 30 augusti!

Biljetterna släpps på fredag den 7 juni klockan 10.00.

I september förra året kom ”I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”, det sjätte albumet från Markus Krunegård och ett mycket efterlängtat sådant. På releasedagen stod Krunegård på Gröna Lunds stora scen framför en ocean av exalterade fans. Albumet blev en hyllad comeback och de välsvarvade texterna var en gemensam nämnare. Något som senare ledde till en välförtjänt Grammisnominering för just Årets Textförfattare.

Med den nya musiken kom även en turné och succéåret 2018 avslutades ute på vägarna. I stort sett samtliga stopp sålde ut och lämnade en mersmak som hållit i sig över vintern och våren. I slutet av augusti är väntan över när vi återigen får välkomna Markus Krunegård till Malmö!