Livefavoriterna Rival Sons och Graveyard gör gemensam konsert i Göteborg

Kalifornia-bandet Rival Sons och svenska Graveyard kan lätt klassas som två av de bästa rockbanden du kan uppleva live. Nu gör de en unik kväll tillsammans på stämningsfulla Kajskjul 105 i Göteborgs hamn fredag 22 november!

Biljetter släpps på torsdag den 13 juni klockan 10.00 via Kulturbolaget.se, LiveNation.se och Ticketmaster.se.

Rival Sons [US]
I början av året släppte Rival Sons sitt efterlängtade sjätte studioalbum, ”Feral Roots”, som bland annat innehåller ”Do Your Worst” som snabbt blivit en av Kalifornia-kvartettens allra största låtar. I Sverige fick skivan bland annat 5/6 av Gaffa och 8/10 av Rockbladet och har hyllats som ett av bandets absolut bästa släpp. Nu är det dags för Sverige-favoriterna att återvända till Göteborg för en exklusiv konsert tillsammans med Graveyard som inte får missas!

Graveyard [SE]
Det Göteborgska rockundret Graveyard har sedan den självbetitlade debuten 2007 lockat storpublik och fans från hela världen med sin tunggungande retrorock. Förutom att bandet har öppnat för storheter som Iron Maiden och Guns N’ Roses har de turnerat flitigt världen över och gång på gång visat sig vara ett liveband att räkna med! Detta hörs även på det senaste släppet som är just en liveskiva från bandets två fullsatta konserter på Pustervik i december 2018. Den 22 november blir det åter dags för bandet att inta scenen i sin hemstad när de slår sig samman med Rival Sons för en grym kväll i rockens tecken!