Eric Gadd till Lund och Malmö

OBS! KONSERTERNA ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA!

Eric Gadd har varit verksam artist i över 30 år, släppt massor av album, belönats med Grammisstatyetter, förärats med guld- och platinaskivor samt turnérat konstant. I början av december släpper Eric nytt material i form av EP:n ”GADD”, inklusive helt nya låten ”Frigolit”, och redan i början av 2020 släpps ytterligare två EP:s. Med dem i bagaget beger han sig ut på turné med stopp i både Lund och Malmö!

Datum:
1/10 – Lund, Stadsteatern
2/10 – Malmö, Palladium

Eric Gadd behöver ingen närmare presentation med sina 32 år i branschen och nu är det dags att ge ut nytt material. Den 6 december släpps EP:n “GADD”, som är den första i ordningen av tre och innehåller splitternya låten ”Frigolit”. Förutom nya låten innehåller den ”My Personality 2020”, ”Do You Believe In Me Acoustic”, ”Stockholm Står Kvar Akustisk” och ”The Right Way Acoustic”. Därefter kommer Eric ge ut ytterligare två EP:s med namnen ”HOPP” och ”KÄRLEK”.

Och med dessa EP:s i bagaget åker Eric ut på turné tillsammans med musikerna Rebecca Meiselbach (percussion, sång) och Helmer Norrby (bas, keyboard, maskiner, sång).

– Det skall bli superspännande att åka ut på ett lite nytt sätt! Det blir tvära kast mellan innerligt, nära och att vi bygger upp ett extatiskt drag. Jag tänker hoppa respektlöst mellan mina gamla hits och nya låtar. Ser fram emot nya ställen och att möta publiken, hälsar Gadd.

Gadd debuterade med plattan ”Hello!” 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, ”Do You Believe in Me”, ”Why Don’t You, Why Don’t I” och ”Vi kommer aldrig att förlora”, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live fler än 4000 gånger. Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som spelade på Restaurang Strandvägen 1, fem kvällar i veckan under en hel månad.

Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i september 2018 debuterade han med den egna, kritikerrosade showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. Samma år var Gadd dessutom en av deltagarna i TV-programmet Så mycket bättre.

Extra information:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det nu bestämts att ställa in den planerade höstturnén med Eric Gadd ”Gadd, Hopp & Kärlek”. Inga nya datum är aktuella för nuvarande och samtliga biljetter återlöses. Vänligen kontakta biljettleverantören med eventuella biljettfrågor.