Danska stjärnskottet Icekiid till KB

OBS! KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!

Färska hiten ”Cinderella” streamades 70 000 gånger på 24 timmar. I vår är det dags för Sverige att upptäcka det danska fenomenet ICEKIID när han intar KB den 21 mars!

Biljetterna släpps i detta nu.

Det var med ”Blondiner og Brunetter” 2016 som Danmark fick upp ögonen för ICEKIID. Sedan dess har karriären bara gått åt ett håll, framåt. Debut-EP:n ”Afro Dansker” och en lång rad singlar har streamats över 50 miljoner på Spotify och ICEKIID har snabbt cementerat sin plats på den danska musikscenen. Just nu är han aktuell med singeln ”Cinderella”, som tog ordentlig fart direkt och gick direkt in på Viral 50 i Danmark.

ICEKIID är Jermyn Creppy och föddes år 1996 i Köpenhamn, men hans rötter finns i Ghana. Som sångare, rappare och låtskrivare har ICEKIID skapat sitt helt unika sound och på sitt sätt skapat en helt egen genre inom dansk musik. Musikaliskt kännetecknas han av varmblodiga afrobeat som är den perfekta uppvärmningen för en utekväll. Live är ICEKIID känd för sina energiska uppträdanden och det råder ingen tvekan om att det blir fest när han står på scen!

Våren 2020 åker ICEKIID ut på sin första headlineturné i Skandinavien och den 21 mars får Malmö chansen att uppleva stjärnskottet live på KB!