Anna Ternheim till Malmö med ny musik

Den hyllade låtskrivaren och sångaren Anna Ternheim ger sig ut på hösturné med ny musik. Den 30 november intar hon scenen på Malmö Live tillsammans med sitt band.

Biljetter släpps på onsdag kl. 10:00 via Kulturbolaget.se!

Turnén har fått namnet ”A Space For Lost Time” och kommer spänna mellan det mest avskalade och det mest svulstiga. Det blir både ny musik och gamla omarrangerade låtar tillsammans med ett nytt band.

Sommaren 2018 åkte Anna Ternheim på en avskalad turné tillsammans med musikern Martin Hederos. I det lilla formatet började låtarna växa och nu är det dags för en större turné med rösten i centrum. Framförandet kommer skalas upp och röra sig mellan det mest avskalade och det mest det svulstiga. Utan att tappa fokus på låtarna.

– Jag känner en större glädje än någonsin att spela live och jag tror att höstens turné kommer bli fantastisk. Jag vill få publiken att glömma tid och rum och helt absorberas av ögonblicket och musiken. Jag kommer ha med mig ett helt nytt band och helt nya låtar. Jag befinner mig just nu i slutskedet av en skivinspelning. Det nya materialet är som gjort för scen, det kommer bli vackert.