Albumaktuella Mustasch besöker Göteborg och Malmö på vårturnén

Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. I vår återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under Killing It For Life Tour. Det första stoppet på den skandinaviska delen av turnén blir på Trädgår’n i Göteborg den 30 januari, följt av nedslag på KB i Malmö dagen därpå!

Datum:
30/1 – Göteborg, Trädgår’n w/ The Last Band & Transport LeagueBiljetter
31/1 – Malmö, KB w/ The Last BandBiljetter

Hårdrocksfavoriterna är tillbaka med sitt första album på eget skivbolag. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer till albumets innehåll. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.

Med på albumet finns bland annat senaste singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.