Adrian Lux & Art Alfie kör B2B-set på KB!

Klubbkonceptet The Dumbfounded är tillbaka och presenterar stolt Adrian Lux & Art Alfie på scen! Förbered dig för ännu en maxad helkväll med förstklassig house när duon intar KB för ett B2B-set fredagen den 20 december! Vid sin sida har de Probono och Jocke Rooke som support!
 
Få går way back som Adrian Lux och Art Alfie. De gjorde sin första låt ihop för 15 år sedan, innan någon av dem hade kommit på sina nuvarande pseudonymer. Efter att ha turnerat och drivit house/techno-klubb ihop i många år tog deras karriärer olika banor. Adrian Lux fokuserade på och utvecklade sitt indie house-sound, Art Alfie blev en av de mest respekterade underground house-producenterna med releaser på de finaste skivbolagen. Idag driver de båda sina egna labels LUXTAPE och Velvet Pony.
 
Art Alfie har även varit med och co-producerat och remixat åt Adrians grupp ”Off The Meds” där även Velvet Pony- och Karlovak-artisten Måns Glaeser är med. I somras släpptes en Art Alfie Remix på Adrians låt ”Meditation” under LUXTAPE-labeln.