10cc återvänder till Sverige i början av 2020

Den legendariska gruppen från Manchester kommer till Sverige i början av våren och ger konserter i Jönköping, Malmö och Göteborg!

Datum:
31/1 – Jönköping, KonserthusetBiljetter
1/2 – Malmö, Malmö LiveBiljetter
3/2 – Göteborg, Lorensbergsteatern – Utsålt!

Det brittiska rockbandet har sedan glansdagarna på 70-talet lyckats med det omöjliga – att tillfredsställa både sina fans och kritiker i över 50 år. Gruppen som bildades 1972 består idag av Graham Gouldman, Rick Fenn, Iain Hornal, Keith Hayman och Paul Burgess, har med sin säregna ljudbild och musikaliska passion för teknisk skicklighet och komplexa uppbyggnader sedan starten lyckats paketera sin musik i ett snyggt popfodral som både fängslar och fascinerar på samma gång.

Med en sångbok som innehåller låtskatterna ”Dreadlock Holiday”, ”The Things We Do For Love”, ”I’m Not In Love”, ”Art For Art’s Sake”, ”Rubber Bullets”, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen.

Frontmannen Graham Gouldman har sagt: ”Det här är så nära som Du någonsin kommer att höra det perfekta 10cc. Hit efter hit efter hit. Det är obevekligt. Vi visar ingen barmhärtighet.”

I februari 2019 uppträdde 10cc inför fullsatta hus i Stockholm (Cirkus), Uppsala (UKK), Göteborg (Pustervik) och Malmö (Slagthusets Teater). Nu får vi chansen att se dem igen vintern 2020!