Ytterligare biljetter släpps till Andrea Bocelli i Scandinavium

Det går inte att ta miste på den italienska stjärntenorens popularitet. Ett halvår innan konserten i Scandinavium 16 mars tog biljetterna slut. Tillsammans med produktionen har vi undersökt möjligheten att öka kapaciteten och nu kan vi till mångas glädje meddela att vi har släppt upp ytterligare biljetter!

Andrea Bocelli, även känd som ”den fjärde tenoren”, föddes med starr och miste synen vid 12 års ålder, men redan då kunde han spela både piano och flöjt. Han fick som tenor sitt genombrott på 90-talet, först i sitt hemland i en duett med Luciano Pavarotti och sedan på internationell nivå, på turné med den italienska världsstjärnan Zucchero. Men det är som populärsångare han har haft sina största succéer, inte minst tillsammans med Sarah Brightman i duetten ”Time to Say Goodbye”. Framgångarna på skivmarknaden har varit enorma med över 90 miljoner sålda album, där samlingsskivan Romanza från -97, än idag är Italiens mest sålda album.

Tillsammans med Gustavi Ungdomskör och Stockholm Concert Orchestra kommer Andrea Bocelli att framföra kända operaarior och egna populära hits från den gedigna karriären.

Andrea Bocelli har varit en av världens mest älskade stjärnor i över tjugo år. Senaste besöket i Göteborg var 2006. Alltså är detta ett sällsynt tillfälle man inte får missa!