Support till Strebers klar i både Malmö och Göteborg!

I vår gör svenska punklegenderna Strebers nedslag i Göteborg och Malmö. Nu ökar vi punkdosen och presenterar supportakterna till dessa punkfester! Sedan tidigare har det varit klart att Dia Psalma också uppträder i Malmö, men nu kan vi även meddela att både Gamla Pengar och Beckmörkt tillkommer som support på KB den 19 maj. I Göteborg blir det Protestera som agerar support den 28 april på Sticky Fingers.

28/4 – Göteborg, Sticky FingersBiljetter
Protestera
Protestera är politisk punk/hardcore från Göteborg. Har allt sedan starten 1999 turnerat flitigt runt om i Europa. I början av mars släpps bandets fjärde album ”Pengarna eller livet”.

19/5 – Malmö, KBBiljetter
Gamla Pengar
Inget beskriver egentligen Gamla Pengar bättre, än titeln till fjolårets EP: ”Ingen kan allt – men alla kan dra åt helvete”. Titeln sammanfattar bandets hela existens i form av texter, musik och liveframträdanden. Ständigt hyllade av både publik och kritiker sedan starten 2009, står de dock stadigt med fötterna i underjorden med ett utsträckt långfinger mot den självcentrerade värld som tyvärr blivit norm. Självklart tolererar du inte heller orättvisor i form av sexism, främlingsfientlighet och kommersialismens utarmande av jordens resurser, och Gamla Pengar erbjuder det perfekta soundtracket till ditt motstånd. Under 2018 släpps så äntligen album nummer två, som enligt dem själva låter som det oönskade kärleksbarnet mellan Arcade Fire och Abbath!

Beckmörkt
Anders från Motala hamnade i Klippan och Peter från Mora hamnade i Ängelholm. De sprang på varandra och det visade sig att bägge ville spela punk. Till slut hoppade Peter in på trummor och Palle in på bas. Bandet döptes till ”39 steg” och började repa in Strebers- och Asta Kask-covers. Så småningom tog Micke från Åstorp över för Palle. Bandet började skriva egna låtar och i samband med detta bytte bandet namn till Beckmörkt. Under november/december förra året spelades nio låtar in som släpptes i januari på bl.a. Spotify och Youtube.