Sarah Klang klar för KB-besök i maj

Poplöftet med det smärtande hjärtat återvänder till Malmö redan i maj! Högaktuell med sitt nyligen släppta debutalbum och en utsåld picknickkonsert på Victoriateatern kan vi med stor glädje meddela att Sarah Klang nu kommer till KB för en konsert den 10 maj!

Biljetterna släpps på fredag den 16 februari klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Sarah Klang har varit namnet på allas läppar i vinter. Från den omtalade konserten på förra årets Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg – till utsålda spelningar i Stockholm, Malmö och Göteborg. Sarah har också presenterats bland de första namnen till årets SXSW i Austin, spelat i SVT:s ”På Spåret”, fått hög P3-rotation med singeln ”Left Me On Fire” och uppträtt på P3 Guld-galan 2018. Den stora rösten och det smärtande hjärtat har på rekordtid öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.

I februari 2018 släpptes Sarah Klangs debutalbum ”Love In The Milky Way”, som visar ännu fler sidor av en djupt fascinerande artist. I samband med skivsläppet åker Sarah ut på en på en turné i Sverige. Ta chansen att se en av vårt lands främsta framtidshopp på hemmaplan, innan hon erövrar resten av världen.