Perkele klara för KB-besök i vår

De göteborgska Oi-punkarna i Perkele kommer till Malmö i vår för en helkväll i punkens tecken när de intar scenen på KB lördag den 27 april tillsammans med Malmös egna Oldfashioned Ideas och Suicide Syndicate! Biljetterna finns ute till försäljning nu.

Göteborgsbandet Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har Perkele cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Göteborg kommer Perkele nu till hemmaplan för att fira släppet av nya fullängdaren ”Leaders of Tomorrow”.

Oldfashioned Ideas bildades i Malmö 2009 och skivdebuterade året efter med ”We’re In This Shit Together” som gav bandet en omedelbar väg in på Europas klubbscener. Bandet har sen starten producerat fem fullängdare och turnerat runt Europa flitigt med sin energiska liveshow.

Suicide Syndicate har legat lågt ett tag, filat på nytt material och spenderat tid i studion. Ett av Sveriges röjigaste band levererar nya EPn ”Gallows Fun” rätt i ditt nylle lagom till spelningen på KB. Det är dags att släppa ut ärkesvinen på scen igen!