Markus Krunegård till Malmö och Göteborg i höst

Markus Krunegård är tillbaka med dunder och brak – den svenske indiehjälten är aktuell med nytt album i höst och nu även klar för spelningar i Malmö och Göteborg! Den 3 november intar han och sitt band KB och den 28 november gästar de Pusterviks scen. Biljetterna släpps på måndag den 28 augusti klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Datum:
3/11 – Malmö, KBBiljetter
28/11 – Göteborg, PustervikBiljetter

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr”.

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i juni 2014 i form av albumet ”Rastlöst Blod”. Under året har han släppt efterlängtad ny musik i form av singlarna ”Ben kött & känsler”, ”Tur att vi lever samtidigt”, ”Så också i Finspång”, samt duetten ”O A O A E vi förlorade” med Miriam Bryant. Dessa alster är de första releaserna från hans kommande album ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot” som släpps den 7 september.