Madeleine Peyroux klar för Malmöbesök i höst

Jazzsångerskan och låtskrivaren Madeleine Peyroux kommer till Malmö och gästar Palladium för en konsert den 15 november!

Madeleine Peyrouxs extraordinära resa är en av musikindustrins mest övertygande. Åtta album och 22 år sedan debuten “Dreamland”, fortsätter Peyroux att töja på jazzens gränser och utmana den samtida musikkonsten med enträgen nyfikenhet.

Madeleine Peyroux föddes i USA men flyttade med mamman till Paris som tonåring. Där sjöng och spelade hon med gatumusikanter när hon plötsligt upptäcktes.

Nya albumet “Anthem” har producerats med namnkunniga musiker och låtskrivare och vittnar om en måttfull, poetisk och till viss del filosofisk syn på världens aktuella tillstånd, samtidigt som det ger inblick i hennes personliga liv och erfarenheter.

Hon har jämförts med artister som Norah Jones och Billie Holiday och med sin förföriskt uttrycksfulla röst rör sig Madeleine Peyroux fritt inom genrerna swing, blues, soul, pop, chanson och jazz. Missa inte chansen att uppleva denna artist på ett sällsynt besök i Malmö!