Hasse Andersson ansluter sig till årets Kal P. Dal-hyllning

”Kal P. Dal – En Rockhyllning!” blir Skånes nya högtid, en storslagen skånsk krogshow perfekt fickparkerad som femte advent mellan jul och nyår! Efter förra årets succé på skånska gillet känns det oerhört glädjande att äntligen kunna ge klara besked: Hasse Andersson är med!

Hasse Anderssons karriär saknar motstycke. Han har betat av allt från country till melodifestival och hänfört hela vårt rike (såväl norr som söder om Hallandsåsen) med sina odödliga klassiker och sin kaminvarma utstrålning. Efter fem decennier med gitarren på axeln har han blommat ut till inte bara skånsk landsfader utan förverkligat varje tös och pågs innerligaste dröm: ”Tomten finns!”

Under fjolårets rockhyllning fick han våra hjärta att hoppa i bröstkorgen när han på ett fullkomligt oklanderligt sätt axlade rollen som sig själv. Ingen spelmansröst kan färglägga det skånska lynnet och landskapet som Kvinnaböske och vi är oerhört tacksamma att återigen få välkomna honom till vår ensemble.

Den 28 december är det alltså återigen dags för det monumentala skånska rockgillet och hyllningen till Kal P. Dal på Malmö Arena. Precis som hösten 2017 blir det både hyllningskonsert och storslagen krogshow med gamla och nya gäster. Både show- och middagsbiljetter finns ute till försäljning nu.

Sedan tidigare klara till den 28 december:
Olle Jönsson
Danne Stråhed
Sven Melander
Sanna Persson
Nic Schröder
Cornelius Löfmark
Olof Ramel
Och såklart musikerna från The Ark och Dynamo.

Håll trumhinneskinnen spända för snart släpper vi ännu fler artister!