Godsmack till Malmö med nytt album

Boston-bandet Godsmack har nått kultstatus. Senaste albumet (nummer sju i ordningen) är ytterligare en rak rockhöger på hela musikvärlden. ”When Legends Rise” släpptes våren 2018 och är något av en nystart för bandet som tidigare släppt monsterhits som ”I Stand Alone”, ”Awake” och ”Voodoo”. Till våren återvänder kvartetten äntligen till Sverige igen. Sedan tidigare stod det klart att bandet besöker Stockholm för en sedan länge utsåld konsert på Fryshuset, men nu kan vi bekräfta att bandet även gör stopp i Malmö den 16 mars för en spelning på KB!

Biljetter släpps fredag 30 november klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

”When you listen to this album, just have some fun with it. That’s what music should do at the end of the day. There’s no doubt about it, this is a rock record through and through. This is also a Godsmack record.” säger sångaren Sully Erna om det senaste albumet.

Det är ett band som sålt över 20 miljoner album, nominerats till fyra Grammy Awards – och i hemstaden Boston har 6 augusti blivit utsedd till ”Godsmack Day” av stadens borgmästare. Det är ett band som är viktiga i Massachusetts – liksom övriga världen. Och med bandets sjunde album är de mer aktuella än någonsin.

Sully Erna, Robbie Merrill, Tony Rombola och Shannon Larkin är äntligen på väg till Sverige igen. Med gamla hits och låtar från nya skivan lär den 16 mars bli en riktigt bra kväll på KB!