Brit Floyd – Eclipse World Tour 2018 till Malmö i oktober

Världens bästa Pink Floyd-hyllning återvänder till Malmö den 14 oktober för en mycket speciell konsert på Malmö Live där man hyllar 45-års jubileet av det ikoniska albumet, ”The Dark Side Of The Moon”. Utöver det bjuds publiken på klassiker som “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall”, “Division Bell” plus många fler Pink Floyd-pärlor!

Biljetter släpps onsdag den 25 april klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Brit Floyd-shower har verkligen blivit ett fenomen, allmänt betraktade som världens största och mest levande hyllning till Pink Floyd. Troget har man återskapat pompa och ståt från sista turnén 1994, Division Bell. Detta kompletteras med en fantastisk ljusshow, i vilken man investerat miljontals dollar, stor rund videoskärm med lampor runt om, lasers, uppblåsbara effekter och annat teatraliskt.

En Brit Floyd-show är mer än hyllning, det är en upplevelse utöver det vanliga och en mäktig och trovärdig show både för hängivna Pink Floyd-konnässörer och nya beundrare. Detta är så nära man kan komma känslan av en storslagen Pink Floyd-show live och en kväll man får missa!