Backyard Babies släpper nytt album och åker på vårturné

Rock-ikonerna från Nässjö är tillbaka med rykande färsk musik! I vår släpps albumet ”Sliver & Gold” och i februari börjar den fyra månader långa vårturnén som stannar till på Pustervik i Göteborg den 28 mars och KB i Malmö den 29 mars! Biljetterna släpps i detta nu!

Datum
28/3 – Pustervik, Göteborg
Biljetter
29/3 – KB, MalmöBiljetter

I 30 år har Backyard Babies levererat förstklassig rock’n’roll, både live och inspelat. Att de fyra originalmedlemmarna fortfarande spelar ihop efter dessa år är näst intill unikt. För tre decennier sedan flyttade Nicke, Peder, Dregen och Johan från lilla Nässjö till Stockholm för att bli just rockstjärnor. Med facit i handen var det helt rätt beslut.

Idag har Backyard Babies världen för sina fötter och har turnerat med giganter som Guns N Roses. Snart släpper de sitt åttonde album ”Silver & Gold” och beger sig ut på vårturné med stopp i både Sverige och Finland.

”Efter alla dessa år av turnerande och musikskapande ihop älskar vi fortfarande det vi gör och vi hittar fortfarande nya musikaliska vägar att gå” berättar Dregen.

Sångaren Nicke Borg fyller i: ”Denna gång samlades bandet under en kortare period och skrev det mest intensiva och vildsinta albumet hittills med klockrena texter och ikoniska riff”.

Efter 30 år finns det fortfarande energi kvar för att fortsätta i minst 30 år till. Bandet är i sin bästa form någonsin och i vår kommer vi få bevis på just detta.