The Waterboys gör konserter i Göteborg och Malmö i april

Mike Scott och hans band The Waterboys spelade i Stockholm i lördags på ett slutsålt Münhenbryggeriet. Som vanligt gav de en helt fantastisk konsert, och nu är det klart att bandet återvänder till Sverige i vår för fler konserter. Den 14 april spelar de på Konserthuset i Göteborg och den 15 april på Slagthusets Teater i Malmö. Biljetter ute nu!

Datum:
14 april – Konserthuset, GöteborgBiljetter
15 april – Slagthusets Teater, MalmöBiljetter

2015 sålde de ut två kvällar på Nalen i Stockholm, en kväll på Lorensbergsteatern i Göteborg och en kväll på Slagthusets Teater i Malmö. I augusti 2016 gjorde de en exklusiv spelning på Botaniska Trädgården (backstage) i Uppsala. Och i lördags spelade de på ett fullsatt Münchenbryggeriet i Stockholm. The Waterboys är onekligen Sverigefavoriter, varför det känns extra kul att de gör hela fyra Sverigekonserter i vår.

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som The Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.