The Bones och Suicide Syndicate gör sig redo att inta KB

Du kan inte tala om svensk punkhistoria utan att nämna The Bones! Bandet har under sin över 20 år långa karriär gjort ett bestående avtryck på punkscenen i såväl Sverige som Europa. Den 3 februari återvänder de till Malmö för en spelning på KB tillsammans med Suicide Syndicate som support. Biljetter är ute nu!

Svenska The Bones med rötterna i Karlskrona har i över 20 år levererat sin punkiga rock’n’roll över Europa. Utöver turnéer med Social Distortion, Dropkick Murphys, Die Toten Hosen, D-A-D m.fl så har de gjort otaliga headline-turnéer i över 30 länder. Deras fyra senaste skivor har alla legat i flera veckor på Topp 20-listor i Tyskland. Nu vänder de blicken till hemlandet som de inte har turnerat i sedan 2007 för att på nytt frälsa Sverige med punkös från den svenska södern. Den 3 mars ser du dem live på KB:s historiska scen.

Malmös egna Suicide Syndicate är välkända i trakten för att levera röj som saknar motstycke. Bandet beskriver själva sin musik som gatupunkig högoktanig rock’n’roll, vilket ger en hyfsat bra bild om vad som finns att vänta. Suicide Syndicate är just nu i full gång med att spela in nytt material och är taggade att visa upp vad de skapat på KB.