Takida återvänder till Malmö för exklusiv spelning på KB

Deras senaste Malmöbesök resulterade i en utsåld spelning på Slagthuset tillsammans med Stiftelsen. I höst väntar endast några enstaka spelningar på svensk mark och KB är ett givet stopp. Ta chansen i akt och upplev Takida live hos oss den 19 november! Biljetterna släpps på måndag den 2 oktober kl 10.00.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och 2016 släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum.

Under våren har Takida tillsammans med Stiftelsen och Ryan Star fyllt arenor runtom i landet med den exklusiva samturnén Co-Headline Tour 2017. Nu riktar ett av Sveriges största och mest älskade rockband åter blickarna mot Malmö och förbereder sig för en spelning på KB!