Soilwork på skandinavisk turné i höst – besöker Malmö och Göteborg

Höstens mörker blev just ännu lite skönare. Det internationellt hyllade melodiska death metal-bandet Soilwork ger sig ut på en mindre klubbturné med stopp i både Malmö och Göteborg. Den 10 november är det åter dags för Helsingborgsbandet att inta scenen på KB och den 11 november gör de nedslag på Brewhouse! Biljetterna till båda konserterna släpps i detta nu.

Under Soilworks ca 20 år långa karriär har bandet utan tvekan blivit ett av världens ledande akter inom den melodiska death metal-scenen. Soilwork debuterade med albumet ”Steelbath Suicide” redan 1998. Ett par år senare hade de nått en storpublik utanför Sverige med spelningar över hela Europa och så småningom också Japan. Under åren har de bevisat att de är ett band som inte står och stampar, utan alltid siktar mot något ännu större.

2013 släppte Soilwork det hyllade dubbelalbumet ”The Living Infinite” och följde upp med ännu ett album 2015, ”The Ride Majestic”, som även det mottogs av flertalet hyllningar och positiva recensioner. Bandet är just nu även aktuella med samlingsalbumet ”Death Resonance”.

Datum:
10/11 – Malmö, KB
11/11 – Göteborg, Brewhouse