Punk-supergruppen Me First and the Gimme Gimmes till Sverige i sommar

Gör dig redo för en show du aldrig glömmer! Supergruppen Me First and the Gimme Gimmes svänger förbi Malmö och Göteborg i sommar! Den 27 juni står KB med öppna armar, och två dagar senare, den 29 juni är det Pustervik som har den stora äran att välkomna bandet. Biljetterna till båda konserterna släpps fredag den 21 april kl. 10.00.

Me First and the Gimme Gimmes består av Lagwagons frontman Joey Cape och Scott Shiflett (Face to Face) på gitarr, Lagwagon-trummisen Dave Raun, Jay Bentley från Bad Religion på bas och sist men inte minst sångaren Spike Slawson (Swingin’ Utters). Individuellt besitter de så mycket attityd och storslagenhet att det är ett smärre mirakel att de kan turnera tillsammans trots alla schismer dem emellan. Men vad gör man inte för fansen, musiken och såklart applåderna.

Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Me First and the Gimme Gimmes åker nu på världsturné, så se till vara på plats för spelningarna i Malmö och Göteborg!

Datum:
27/6 – Malmö, KBBiljetter
29/6 – Göteborg, PustervikBiljetter