Oskar Linnros till Halmstad i höst!

Nu på fredag släpper han ”Väntar på en” och den 4 november ger Oskar Linnros konsert på Halmstads Teater. Biljetter släpps 25 augusti kl 10:00!

Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium, och är fortsatt en ostoppbar innovatör av det vi kallar pop. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet ”Vilja bli” (2010) etablerade sig Oskar som soloartist, och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter. Den mångfacetterade uppföljaren ”Klappar och slag” (2013) var ännu ett banbrytande souldoftande epos, som i sin tur befäste Oskars position som en av de allra främsta.

I början av sommaren presenterade Oskar Linnros ”Väntar” – hans första egna släpp på fyra år. Fortsättningen – ”Väntar på en” – släpps nu på fredag den 25 augusti. På båda hör vi en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

Under sommaren har Oskar Linnros åkt på sin första turné på tre år och frälst tusentals människor. Både fans och kritiker har kunnat bevittna och konstatera faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka – han har alltid varit här. Och som liveartist 2017 är han fortsatt en av landets starkaste. Med en hyllad turné och två av årets mest innovativa släpp i ryggen fortsätter resan även i höst. I november blir det en tio stopp lång turné genom landet, som kommer att presentera Oskar Linnros låtskatt i dess vackraste inramning.