Kikki Danielsson till Malmö i vår

Till våren åker Kikki Danielsson ut på en omfattande turné och då får hon göra det hon älskar allra mest – möta sin publik live! Tillsammans med sitt band kommer hon bjuda på musik från hela sin karriär; mycket country men även en och annan schlagerklassiker. Missa inte när hon kommer till Malmö den 18 april för en spelning på Slagthusets Teater! Biljetterna släpps på torsdag den 16 november klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Med sig har Kikki några av Sveriges bästa musiker; Sulo Karlsson (gitarr, sång), Idde Schultz (sång), Stefan Bellnäs (bas), Gunnar Frick (pedal steel), Bengan Blomgren (gitarr) och Johan Håkansson (trummor).

”2017 har på många sätt varit ett fantastiskt år för mig och nu vet jag att 2018 kommer att bli lika bra! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad, jag älskar att få spela med mitt duktiga band och möta publiken. Det är också extra roligt att jag får komma till konserthus och kulturhus, de scenerna är helt enkelt speciella,” säger Kikki.

Kikki Danielsson, en ikon i svenskt musikliv, är högaktuell med kritikerrosade albumet ”Portrait Of A Painted Lady” och medverkan i TV4:s älskade ”Så mycket bättre”. I jul kommer också SVT sända ett personligt och nära porträtt med Kikki.