Frida Scar, Stina Velocette och Miss Jen värmer upp inför Bryson Tiller med ett gemensamt set!

Nu på fredag den 27 oktober kommer den hyllade stjärnan Bryson Tiller med sin Set It Off Tour till Kajskjul 105 i Göteborg. Idag kan vi presentera de lokala begåvningarna som kommer att öppna konserten.

”Lika mycket tröst som uppror”. Så beskriver Musikguiden i P3 rapparen Frida Scars senaste släppta singel ”Tillsammans Gatan Ner”. Frida Scar är aktuell med sitt rykande färska debutalbum ”Striden” som släpptes 20 oktober och fick 4 fyrar i GP. En platta med ärliga, poetiska texter ackompanjerade av både mörka, melankoliska och mer hoppfulla beats.

Stina Velocette gör urban musik som doftar UK och modern RnB. Hon har har redan hunnit få låttitlar intatuerade av personer som påverkats av texterna och ​​överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som sagt att dom relaterar. Just nu är hon aktuell med sin EP ”Motljus” som är producerad av Stina Velocette och Kapten Röd. Stina har i sommar ingått i den hyllade rikstäckande turnén ”Hundralappen” som avslutades på ett utsålt Slottsskogsvallen i Göteborg med över 20 000 i publiken.

Längtar du till varmare breddgrader och svettiga dansgolv är Miss Jen rätt person för dig. Förutom tighta mixar med afrobeats bjuder hon även på tunga selections med reggae, dancehall och RnB. Hon har backat artister som Etzia, Syster Sol, Aurelia Dey m.fl. och har under de senaste åren spelat runt om på olika nattklubbar och festivaler i både Sverige och i Gambia.

Kvällen till ära slår dessa tre grymma artister sina påsar ihop och kickar igång vad som väntas bli en magisk kväll på Bananpiren!