Comptonrapparen The Game återvänder till Sverige i mars

Comptonrapparen The Game är på väg tillbaka till Sverige för två nedslag i vår! Den 7 mars besöker han Trädgår’n i Göteborg och den 9 mars återintar han scenen på KB i Malmö! Biljetter ute nu!

Datum:
7/3 – Göteborg, Trädgår’n
9/3 – Malmö, KB

Den miljonsäljande hiphop-stjärnan var den som återupplivade den amerikanska västkustrapen i början på 2000-talet. Han har sedan debuten “The Documentary” släpptes 2005, levererat hits som ”Hate It or Love It”, ”How We Do”, ”My Life”, “Ali Bomaye” och ”El Chapo”, samt samarbetat med de absolut största rapparna och producenterna såsom Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem för att bara nämna några.

The Game färdigställer just nu sitt nionde studioalbum som ryktas vara hans sista och går under titeln “Westside Story”. Första singeln “Oh I” släpptes i höst där Jeremih, Young Thug och Sevyn medverkade. The Game har även antytt att Kendrick Lamar kommer medverka och att Dr. Dre kommer producera några beats till albumet.

Utöver sin digra albumkatalog är The Game även en utomordentlig liveartist, ni som varit på hans konserter tidigare vet att det kommer bli svettigt! Till våren återvänder han till svensk mark med fullt liveband och en arsenal fullproppad med både nya och gamla hits. Missa inte detta!