Bryan Adams på arenaturné i Sverige 2018

Multimiljonsäljande världsstjärnan Bryan Adams är tillbaka! Hans “The Ultimate Tour” kommer till Sverige för flera arenakonserter och besöker både Malmö och Göteborg i april! Fredagen den 27 april spelar han i Malmö Arena och lördagen den 28 april i Partille Arena i Göteborg.

Biljetterna släpps onsdag 25 oktober klockan 9.00 via Kulturbolaget.se.

Bryan Adams är en av de absolut främsta liveartisterna vi har – med sin energifyllda och självklara scennärvaro tillsammans med sin otroliga röst är en Bryan Adams-konsert alltid något väldigt speciellt. Han har turnerat över hela världen i snart 4 decennier. Han kommer ge oss en konsert full av material från hans kommande nya album ”Ultimate” som innehåller en blandning av både nytt material och alla enorma hits från hans karriär såsom ”(Everything I Do) I Do It For You”, ”Can’t Stop This Thing We’ve Started”, ”Summer of ’69”, ”Heaven” och många fler.

Bryan Adams häpnade recensenter under den nyligen avslutade turnén ”Get Up” och tidigare denna månad avslutade han Prince Harrys evenemang Invictus Games i Toronto där han också gästades av Bruce Springsteen.

”Ultimate” blir Bryan Adams 14:de studioalbum. Singeln ”Please Stay” är ute nu.

Vi är enormt glada att världens mest kända och bästa kanadensare äntligen återvänder till Sverige för konserter i Malmö och Göteborg!

Datum:
27 april – Malmö Arena, MalmöBiljetter
28 april – Partille Arena, GöteborgBiljetter