Brian Fallon återvänder till Göteborg i sommar

Brian Fallon har varit en hyllad frontfigur i band som The Gaslight Anthem och The Horrible Crowes men satsar nu på sin solokarriär. Vi kan med nöje meddela att New Jersey-sångaren stannar till på Pustervik i Göteborg den 14 juni med sitt nya band The Howling Weather! Biljetterna släpps på onsdag den 20 december klockan 10.00.

Solodebuten “Painkillers” kom 2016 och möttes av lysande recensioner och idel hyllningar från fans. Nyligen släpptes singeln “Forget Me Not”, och i detta nu jobbas det på ett nytt album, vilket ska nå dagens ljus under nästa år.

Det var precis efter att The Gaslight Anthem meddelade att de tar en paus på obestämd tid, i juli 2015, som Brian Fallon påbörjade sitt soloprojekt – som han länge hade varit sugen på att göra. Fallon själv ser dock inte solokarriären som en nystart eller en avslutning på något, det är var han är i stunden som är viktigast.

Musiken rör sig mellan olika genres och sounds där vi kan höra rock, heartland rock och till och med lite country.

När Brian Fallon spelade på Pustervik för ett år sedan formligen exploderade stället och Fallons framträdande fick 6/6 i tidningen Gaffa. Vi slår vad om att bedriften upprepas!