Against Me! spelar på KB i sommar

Against Me! återvänder äntligen till Malmö i sommar. Räkna med en rejäl dos melodiöst punkslammer när det amerikanska bandet intar scenen på KB den 17 juni! Biljetter släpps i detta nu.

Sedan starten 1997 har Floridabandet Against Me! släppt åtta skivor som på ett eller annat sätt stuckit ut. 2015 släppte bandet albumet ”Transgender Dysphoria Blues”, som var det första albumet efter att sångaren Laura Jane Graces könsbyte och albumet mottogs med öppna armar av kritikerna. Den tio spår starka skivan präglas av Graces, som tidigare hette Tom Gabel, råa men samtidigt sköra röst och texter som behandlar såväl privatliv som politik. Deras senaste album ”Shape Shift With Me” fortsatte på liknande spår där Laura Jane brottas med de komplikationer som hennes nya liv medför. Även detta album erhöll hyllande recensioner från flera håll.

Against Me!, som nu även tidigare The (International) Noise Conspiracy-medlemmen Inge Johansson är en del av, har legat på topplistor och hyllats av tidningar som Rolling Stone och SPIN. På bandets svettdränkta och intensiva konserter är det svårt att hålla sig för att inte sjunga med. Missa inte deras besök på KB i juni!