Vi som älskar 90-talet tillbaka nästa sommar!

Vilken fest det blev! Självklart kör vi igen! Den 29 juli nästa år är det åter dags att mötas upp på Tallriken i Malmö för att njuta av högklassig stämning, prima musik, sköna människor och ypperlig dans!

Vi som älskar 90-talet blev en hejdundrande succé för drygt en månad sen när uppemot 10.000 personer möttes upp i Pildammsparken och tillsammans bidrog till att skapa detta årets absolut bästa sommarkväll.

Artisterna är än så länge hemliga, men vi kan lova att vi jobbar för fullt på att säkra en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.

Vi kan också meddela att fler platser i vårt land kommer att drabbas av 90-tals-feber. Tanken är att addera ytterligare tre städer, men vilka det blir avslöjar vi lite senare i höst.

Early Bird-biljetter släpps på fredag den 9 september klockan 12.00 via Kulturbolaget.se, 90talet.party och Biljettforum.se.

Vi ses på Tallriken i juli!