Uppdaterat spelschema och extra bonussläpp till Vi som älskar 90-talet

När ni väl trodde att alla akter var släppta till Vi som älskar 90-talet så kommer vi med vårt allra sista bonussläpp! Välkomna danska Me & My till nostalgifesten och förbered er på allsång till deras megahit ”Dub-I-Dub” och andra eurodanceklassiker!

Observera att det också skett några förändringar i spelschemat. För att minimera väntetiderna vid insläpp kommer man därför kunna byta biljett mot festivalarmband redan från 11:30 – inte 12:00 som tidigare utannonserats. Den senaste versionen av spelschemat hittar du här.

Duon Me & My utgörs av de danska systrarna Susanne och Pernille. I början av 90-talet kallade de sig därför för SuPer Sisters och släppte två album på danska. De försökte även kvala in till Eurovision Song Contest 1991, men de fick ej vara med eftersom de då endast var 15 och 17 år gamla. Några år senare skulle de dock få revansch när de 1995 fick en megahit med eurodanceklassikern ”Dub-I-Dub”. Singeln sålde över en miljon exemplar och gick varm på dansgolven världen över! Efter denna succé har de varit aktiva i perioder och släppt sammanlagt fyra album. I nuläget har duon varit konstant aktiv sedan 2013, så missa inte chansen att se systrarna live!

Festivalen går av stapeln lördagen den 30 juli på Tallriken i Pildammsparken i Malmö. Det handlar om 90-talets största namn på en och samma scen, med över tjugo artister och ett pärlband av den tidens absolut främsta DJ’s samt en hel dag med härlig samvaro med likasinnade. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Den kompletta lineupen:
Vengaboys, Rednex, Haddaway, Snap!, East 17, Jenny from Ace of Base, Gigi D’Agostino, E-Type, Peter Andre, Dr. Bombay, Captain Jack, Dr. Alban, 2 Unlimited, Paradisio, Cappella, Basic Element, Twenty 4 Seven, Drömhus, Rob n Raz feat. D-Flex, Heather Small of M People, Whigfield, Me & My, Daze, 666.