Unge Ferrari och Cherrie klara som support till Silvana Imam

Nu är det klart att norska Unge Ferrari och Cherrie värmer upp för Silvana Imam på KB i Malmö den 23 april!

UNGE FERRARI
Unge Ferrari har gått från klarhet till klarhet sedan släppet av debutalbumet ”Til Mine Venner” (Sony Music) och ger sig nu ut på en omfattande nordisk turné! Skivan fick högsta betyg i bland annat Dagbladet, Night & Day, NRK P3 och Gaffa. Beröm och beskrivningar som ”okomplicerad men catchy”, ”imponerande”, ”innerlig och stark” kommer alltså inte enbart att handla om inspelad musik framöver utan även beskriva konsertupplevelser. De som redan har sett honom kan också intyga att detta är exakt vad publiken kan förvänta sig. Unge Ferrari har ett starkt grepp om publiken och spelningarna utmynnar oftast i en stor fest.

Unge Ferrari växte upp med allt från Craig David, Britney Spears och Usher till G-Unit i CD-spelaren. Han vill med sin egen musik ta lyssnarna högt och långt ut i rymden genom att kombinera futuristiska 808-beats med melodisk R&B i gränslandet mellan pop och hiphop. Singlarna ”Hvis du vil”, ”Vanilje” och ”Lianer” har dominerat P3 och andra kommersiella radiostationer genom åren och han har också gästat på Arifs kritikerrosade debutalbum ”HighEnd/Asfalt”. Det lär därmed bli en hel del allsång när Unge Ferrari kommer att åka Norden runt på turné och du är givetvis inbjuden till detta rullande party!

CHERRIE
Sherihan ”Cherrie” Hersi föddes i Oslo efter att hennes föräldrar flytt Somalia 1990. Hon tillbringade sina första år i Lojo, Finland innan flytten gick till Rinkeby i Stockholm.

Även om musik alltid har varit en stor del av hennes liv började Cherrie sin karriär först för 2,5 år sedan då hon bla. medverkade på Abidaz låt ”En dag”. Men det var när Cherrie mötte producenten och låtskrivaren Leslie Tay som i sin tur presenterade henne för producenten Amr Badr som hennes första solospår blev till; låten ”Intro” som hon släppte som en 1,40 minuter lång video på Youtube.

Ett nytt svenskt R’n’B-hopp hade fötts och media noterade hennes steg. Cherrie släppte sin första singel ”Tabanja” på RMH Sound och låten har delats flitigt och fått ett enormt stöd från branschen, artister och andra, däribland Joel Kinnaman. Tabanja är slang för pistol, från turkiskans tabanca.