Tre nya artister till Vi som älskar 90-talet

Vi som älskar 90-talet utökar årets festligaste program med tre nya artister och bekräftar att inga mindre än Rob n Raz feat. D-Flex, Drömhus och 666 kommer till Malmö i sommar!

Robert och Rasmus var under åttiotalet mest kända som klubb-DJs i Stockholm. De tog hem guld respektive silver i The Swedish DJ Mixing Championship -88, och då föddes idén om att teama upp och så var Rob n Raz fött. De har spelat med Papa Dee, Leila K, Dr Alban, Ace of Base för att nämna några. Nu är det dags för ett DJ-set på Tallriken i sommar tillsammans med sin gamla vapendragare David Seisay, mer känd som D-Flex!

Therese Grankvists musikkarriär tog fart när hon sjöng in på ett skivbolags telefonsvarare, som nappade direkt. Sedermera övertalade Dr Alban henne att starta projektet Drömhus och -97 släpptes första singeln ”Du och Jag”. Både den och andra singeln ”I mina drömmar” blev mindre hits, men det riktigt stora genombrottet kom med hennes version av Freestyles låt ”Vill ha dej”.

666 är en tysk dj-akt som nådde sin största popularitet i slutet av 90-talet. Konceptet var något så knasigt som eurodance i skräckstil. Det är en säregen liveshow med brinnande facklor, eld, syntetiskt blod och läderutstyrsel. Gruppen består av Demon och Mike Red aka Vinylshakerz.

Festivalen går av stapeln lördagen den 30 juli på Tallriken i Pildammsparken i Malmö. Det handlar om 90-talets största namn på en och samma scen, med över tjugo artister och ett pärlband av den tidens absolut främsta DJ’s samt en hel dag med härlig samvaro med likasinnade. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Hittills klara artister:
Gigi D’Agostino, East 17, Vengaboys, Haddaway, Paradisio, Captain Jack, Cappella, Snap!, E-Type, Basic Element, 2 Unlimited, Dr. Alban, Drömhus, Rob n Raz feat. D-Flex, Heather Small of M People, Whigfield, 666. Fler artister tillkommer!