Stick To Your Guns och Bury Tomorrow klara som support till Architects

Den 24 oktober kommer Architects att köra över Göteborg med sitt magnifika mangel och för att ni ska vara ordentligt uppvärmda och taggade när de går på scen kan vi nu även fresta med TVÅ sylvassa supportband! Stick To Your Guns från USA och Bury Tomorrow från England har båda fått äran att inleda denna stenhårda kväll, så kom i tid!

Stick To Your Guns kommer från Orange County, California i USA och bildades 2003. Efter att ha släppt EP:n ”Compassion Without Compromise” samt debutplattan ”For What It’s Worth” på mindre etiketter fick de 2007 skivkontrakt med Century Media Records. Man släppte även ”Comes From The Heart” 2008. Efter en del turbulens i bandet skulle det stora genombrottet komma med tredje plattan ”The Hope Division” (2010) och nytt skivkontrakt med Sumerian Records. Detta samarbete varar än idag och bandet har gått från klarhet till klarhet med albumen ”Diamond” (2012) och ”Disobedient” (2015). Idag är de ett självklart namn för många när man pratar om melodisk hardcore/metalcore, så räkna med en grym spelning i Göteborg!

Bury Tomorrow kommer från Southhampton, Hampshire i England och bildades 2006. Året därpå släppte man sin självbekostade EP ”The Sleep Of The Innocents” med målsättningen att överbevisa alla som menade att begreppet metalcore var en utdöende trend. Man får nog ge dem rätt, då de 2009 skrev skivkontrakt med Basick Records (Europa) samt Artery Recordnings (USA + Japan) och släppte debutplattan ”Portraits”. Detta var inte enbart till deras fördel då stora bråk med Artery Recordings höll på att bli bandets död. Det dröjde därför ända till 2012 innan man samlat krafter och landat nytt skivkontrakt med Nuclear Blast som släppte andra plattan ”The Union Of Crowns”. Efter detta har det gått som på räls och albumen ”Runes” (2014) och ”Earthbound” (2016) bevisar att Bury Tommorow är allt annat än en trend, så ta chansen att se dem på Trädgår’n!