Metaltown Indoors utökar programmet

Två svenska akter i form av industrimetalstinna PAIN och albumaktuella THE UNGUIDED från Falkenberg adderas till inomhusfestivalen 12 mars!

Svenska Pain är ett musikaliskt projekt som blandar heavy metal med influenser från elektronisk musik och techno. Det började som ett hobbyprojekt av Peter Tägtgren, som också är vokalist/gitarrist i Hypocrisy. Tägtgren gjorde tidigare i år ett projekt med Till Lindemann från Rammstein vilket mynnade ut i plattan ”Lindemann” som fick mycket uppmärksamhet internationellt. Just nu jobbar Tägtgren med Pains kommande album och hälsar Metaltown-publiken att det kommer att bli ett måttlöst drag på Trädgår’n!

Melodiska metalcorebandet The Unguided från Falkenberg formades av medlemmar ur Sonic Syndicate och Dead By April. Growling, gitarr-riff, refränger med stora melodier och maffiga keyboard-mattor är bandets kännetecken. Gruppen släpper nya plattan Lust And Loathing i slutet av februari, vilket är sista delen i album-trilogin. Som bandet själva säger: Förvänta er det oväntade!

Hittills klara artister:
At The Gates
Heaven Shall Burn
Katatonia
Pain
The Unguided
Bombus
Tribulation
Nightrage
Black Temple
Trailer Park Sex
We Dream Alone
Fler artister tillkommer