Marcus & Martinus till Malmö

Marcus & Martinus succé senaste året är närmast overklig. 400 000 sålda konsertbiljetter, 120 miljoner streams, egen film på bio, gäster på Idolfinalen och ett Guld-certifierat album på topplistan! Nu till alla fans i Skåne har vi mycket glädjande nyheter. Marcus & Martinus kommer till Malmö den 12 mars för en konsert på Malmö Arena!

Biljetterna till Malmö Arena den 12 mars släpps på lördag den 17 december kl 12.00.

Marcus & Martinus musik har streamats på Spotify över 120 miljoner gånger och i Sverige har debutalbumet ”Hei Fan Spesial” sålt Platina, singeln ”Elektrisk” feat. Katastrofe har sålt 5xPlatina och singlarna ”Girls” feat. Madcon och ”Light It Up” feat. Samantha J har även de sålt Platina. Nya albumet ”Together” har sålt Guld.

När biljetterna släpptes till Marcus & Martinus i Stockholm var det ett exceptionellt tryck och Ericsson Globe sålde slut direkt. En till konsert, tidigare på samma datum, släpptes upp kort därefter och inom loppet av ett dygn var två Ericsson Globe helt slutsålda. Även Marcus & Martinus konsert i Göteborg, på Scandinavium den 10 mars, sålde slut kort efter släpp men tack vare produktionstekniska skäl öppnades möjligheten i fredags till att släppa upp ett antal extrabiljetter.

Den 20 januari är det stor biopremiär för deras biofilm ”Tillsammans mot drömmen” i Sverige och Norge.

Fri ålder hela arenan utom golden circle där en åldergräns på 12 år gäller. Vår rekommendation är att barn under 12 år bör vara i vuxet sällskap under hela konserten.